ERA Janssens & Janssens

kandidaat-kopers in de ERA-wachtzaal. Wie zoekt uw woning?

Visie

Het team van ERA Janssens & Janssens maakt de tevredenheid van zijn klanten tot een missie. De zaakvoerders en hun medewerkers stellen zich ten doel elke eigenaar een verkoop zonder zorgen te garanderen. Dat betekent een transactieproces dat tot in de puntjes georganiseerd en opgevolgd wordt, geënt op een persoonlijke benadering op maat van de klant, zodat elke verkoper voelt en weet dat zijn woning in goede handen is.
De koper mag rekenen op een degelijke en vakkundige begeleiding bij de aanschaf van zijn nieuwe thuis, onder meer door een gedetailleerd en gestructureerd dossier.

Dankzij de beschikbaarheid van de beste producten en meest efficiënte diensten, in combinatie met de meest actuele marketingtools, kunnen we een dergelijk kwalitatief en informatief hoogstaand dossier samenstellen, gefundeerd op onze grondige vakkennis en jarenlange praktijkervaring.

Een continuele groei en verbetering vormen de dagelijkse focus in de professionele werkzaamheden van ERA Janssens & Janssens. Door meer van onszelf te vragen dan een ander verwacht, willen we verkopers en kopers te allen tijde een maximaal resultaat verzekeren.