ERA Janssens & Janssens

kandidaat-kopers in de ERA-wachtzaal. Wie zoekt uw woning?

Mijn Tuin, mijn Thuis

Mijn Tuin, mijn Thuis

In 2007 speelden Helene en Koen van vastgoedkantoor ERA Janssens & Janssens in Tielt-Winge/Aarschot met het idee om iets op poten te zetten dat hen buiten de kantooruren en op een informele manier in contact kon brengen met hun streekgenoten. De toenmalige trend die de tuin als verlengstuk van het thuisgevoel promootte, inspireerde hen om een regionale tuinwedstrijd te organiseren.

Vijf edities lang (2007, 2008, 2009, 2010, 2011) gingen ze samen met Koen De Bouw de uitdaging aan om de plezantste, boeiendste, coolste, avontuurlijkste, gezelligste of meest verrassende tuin van het Hageland te vinden.

Hagelanders konden hun tuin kandideren door het deelnemingsformulier op de website in te vullen en twee representatieve foto’s van hun groene stek mee te sturen. De jury, onder leiding van Koen De Bouw, pikte er haar vijf favorieten uit en die mochten zich aan een tuin vol visite verwachten.

De uiteindelijke winnaar werd telkens bekendgemaakt tijdens een evenement aan het kantoor van ERA Janssens & Janssens, waar iedereen welkom was en mee kon genieten van een hapje en een drankje, animatie en een gastoptreden.

In 2012 last ERA Janssens & Janssens een sabbatjaar in wat 'Mijn Tuin, mijn Thuis' betreft. Maar, misschien staan ze er volgend jaar wel weer. Wie trouwens suggestie heeft voor een opfrissing van de wedstrijd, kan die kwijt op tuinwedstrijd@janssensenjanssens.be of op de Facebookpagina van MTMT.

← Naar het overzicht