ERA Janssens & Janssens

kandidaat-kopers in de ERA-wachtzaal. Wie zoekt uw woning?

Het verhaal van Roger en Godelieve Beutels-De Keyser

Eind 2008 beslisten Roger en Godelieve Beutels-De Keyser uit Tielt-Winge hun huis aan de Begijnenbosweg te verruilen voor een centraler gelegen appartement. Dat vonden ze in het aanbod van ERA Janssens & Janssens, dat in recordtijd ook een koper vond voor hún woning.

“Oorspronkelijk zijn we op zoek gegaan in de streek van Diest en Scherpenheuvel," vertelt Roger “maar dat leverde niets op. In de etalage van ERA Janssens & Janssens zagen we op een dag een nieuwbouwproject dat meteen onze interesse wekte."

“We kenden het kantoor al een beetje via mijn nicht, wiens woning ooit in één week tijd werd verkocht, nadat ze eerder bij een andere streekmakelaar maandenlang te koop had gestaan”, voegt Godelieve er aan toe. "Het appartement in Residentie Ascott II in Rilaar was precies wat we zochten, maar we maakten ons een beetje zorgen over de overbruggingstermijn tussen de aankoop ervan en de verkoop van onze eigen woning, vooral dan over de financiële consequenties. We namen de juiste beslissing door ERA Janssens & Janssens ook de verkoop van ons huis op zich te laten nemen. Niet alleen regelden ze een snel beschrijf, waardoor een verlies van intrest werd vermeden, maar ze vonden ook nog een koper met wie we overeenkwamen dat we tot aan de oplevering van het appartement in ons huis kunnen blijven wonen.

Het is trouwens allemaal heel snel gegaan. In januari gaven we onze woning in de verkoop, vrijwel meteen stond er een tuinpaal voor onze deur en kregen de omliggende straten een kaartje in de bus. Op donderdagavond vernamen we van onze buren dat het huis op het Internet stond en op vrijdagavond was het al verkocht!

Als tevreden kopers én verkopers kunnen we het kantoor alleen maar aanraden. Het zijn makelaars die écht tijd voor je maken, naar je luisteren en altijd even vriendelijk en correct zijn. Zelf hoef je je nergens zorgen om te maken, zij regelen alles.

Een cijfer van 1 tot 10? Een 9,5! Maar alleen omdat je eigenlijk nooit een 10 mag geven, hè.”